Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος

Κάθε παραγγελία, χρήση ή περιήγηση στην ιστοσελίδα www.routemaps.gr αποτελεί αυτόματα την αποδοχή και την συγκατάθεση σας με τους όρους χρήσης.

1. Όροι

Οι παρόντες όροι δύναται να αλλάζουν από την επιχείρηση, καθώς έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να προβαίνει σε τροποποιήσεις και την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για οποιαδήποτε αλλαγή.

2. Περιορισμός ευθύνης

Σας εγγυόμαστε την έγκαιρη διαδικτυακή ενημέρωσή σας για την περίπτωση της μη διαθεσιμότητα  προϊόντων.

3. Υποχρεώσεις χρήστη

Οι χρήστες με την αποδοχή των όρων δεσμεύονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν την ιστοσελίδα  για δημοσίευση ή διάδοση με οποιονδήποτε τρόπο οποιουδήποτε περιεχομένου που μπορεί να θεωρηθεί παράνομο,προκλητικό, βλαβερό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό.

Στους χάρτες  εμπεριέχονται εσκεμμένα λάθη, τα οποία δεν επηρεάζουν την ασφάλεια του περιπατητή. Η με οποιονδήποτε τρόπο αντιγραφή, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση και ανατύπωση μέρους ή του συνόλου των πληροφοριών που περιέχονται στους παρόντες χάρτες απαγορεύεται ρητά και διώκεται ποινικά. Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που εμφανίζονται στους χάρτες μας να είναι σαφείς, ακριβείς και πλήρεις.

Ωστόσο καιρικά ή φυσικά φαινόμενα καθώς και ανθρώπινες παρεμβάσεις μπορούν να προκαλέσουν αλλαγές στη μορφολογία του εδάφους. Κατά συνέπεια, σε καμία περίπτωση δεν εγγυόμαστε και δεν ευθυνόμαστε για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί από τη χρήση των χαρτών μας. Εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια του χρήστη, κατόπιν προσωπικής αξιολόγησης, να ενεργήσει με βάση τη δική του βούληση, αποκλειόμενης οποιασδήποτε ευθύνης της ROUTE maps.

4. Τρόποι Πληρωμής

  * Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Στοιχεία τραπεζικής κατάθεσης:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ : (€) 32551316261
IBAN :   GR1301103250000032551316261
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ : ΡΑΛΟΥ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

5. Πολιτική ακύρωσης παραγγελιών

Εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας αλλά δεν έχει αποσταλεί το προϊόν ή τα προϊόντα στο σωστό χρόνο μπορείτε να καλέσετε στο 6975706901 και να την ακυρώσετε χωρίς χρέωση.

6. Ενημερωτικά e-mails (Newsletters)

Εγγραφείτε στην ιστοσελίδα της ROUTE maps για  να λαμβάνετε ενημερωτικά newsletters !

* Τα newsletter μπορεί να καταλήξουν στο φάκελο ανεπιθύμητα, οπότε σας συμβουλεύουμε εφόσον επιθυμείτε να ενημερώνεστε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί.

7. Προστασία προσωπικών δεδομένων

Με την εγγραφή σας στην ιστοσελίδα www.routemaps.gr  δηλώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Τα προσωπικά στοιχεία που δηλώνονται κατά την εγγραφή ή κατά την συμπλήρωση της φόρμας παραγγελίας τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Απαγορεύεται ρητώς η πρόσβαση τρίτων προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα.