ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

H ROUTE maps δημιουργεί έντυπους και ψηφιακούς χάρτες κάθε είδους!

ΈΝΤΥΠΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Οι καινοτομίες που χαρακτηρίζουν τους χάρτες μας:
-3D απεικόνιση του εδάφους
-διαγράμματα μηκοτομών
-περιγραφές και φωτογραφίες της ευρύτερης περιοχής
-εξειδικευμένο συμβολισμό
Διακρίνονται από υψηλή αισθητική και περιέχουν όλα τα σημεία ενδιαφέροντος, τις περιηγητικές διαδρομές και το οδικό δίκτυο.Τα μονοπάτια και το οδικό δίκτυο προβάλλονται με τρόπο που διακρίνεται η βατότητα και το είδος τους. Η συλλογή των δεδομένων πραγματοποιείται με επιτόπια έρευνα και με χρήση σύγχρονων GPS υψηλής ακρίβειας.

Έντυποι & ψηφιακοί χάρτες

ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Όλες οι πληροφορίες ενός έντυπου χάρτη μπορούν να αποδοθούν σε ψηφιακή μορφή για εφαρμογές κινητών τηλεφώνων, GPS και χρήση στο διαδίκτυο.

Snap-2016-06-06-at-10.59111

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΧΑΡΤΕΣ

Ο διαδικτυακός χάρτης (web map) φιλοξενείται σε μια ιστοσελίδα και λειτουργεί οnline.Η σύνδεση με το διαδίκτυο είναι απαραίτητη αλλά δεν απαιτείται η εγκατάσταση λογισμικού τον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή στο κινητό τηλέφωνο.

Η χρήση του χάρτη είναι δωρεάν και ο χρήστης έχει τις παρακάτω δυνατότητες:
-Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση των επιπέδων πληροφοριών (layers)
-Ανάγνωση κειμένων, προβολή φωτογραφιών και video, επιλέγοντας
τα ενεργά εικονίδια
-Προβολή του υπομνήματος

Η διαχείριση μεγάλου όγκου πληροφοριών και η συνεχής και άμεση ενημέρωση των δεδομένων είναι τα βασικά πλεονεκτήματα του διαδικτυακού χάρτη. Τα στοιχεία συνδέονται με βάσεις δεδομένων δίνοντας τη δυνατότητα ο να παραμένει ενημερωμένος.

Ο διαδικτυακός χάρτης δίνει τη λύση σε αρκετές περιπτώσεις, καθώς είναι εύχρηστος συνδυάζοντας συγχρόνως τις δυνατότητες multimedia εφαρμογών.

ΧΑΡΤΕΣ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ & GPS

Μπορείτε να εγκαταστήσετε στο κινητό ή στο GPS σας τον χάρτη
σε ηλεκτρονική μορφή, να επεξεργαστείτε τις πληροφορίες και να
καταγράψετε τη διαδρομή σας.

ΚΙΝΗΤΟ&GPS

Κινηθείτε με άνεση και ασφάλεια χωρίς σύνδεση στο Internet!

Διαδικτυακοί χάρτες

Συνεργασίες με Δημόσιους Φορείς

Η ROUTE  αναλαμβάνει την παραγωγή χαρτογραφικών εφαρμογών ή θεματικών χαρτών για Δημόσιους Φορείς. Οι χάρτες μπορεί να είναι τουριστικοί, εκπαιδευτικοί, περιβαλλοντικοί, στατιστικοί , πυροπροστασίας κ.α.  Εάν είστε δημόσιος φορέας και επιθυμείτε να αναβαθμίσετε  τα χαρτογραφικά σας δεδομένα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Αθλητικές διοργανώσεις

Εάν διοργανώνετε στην περιοχή σας κάποιον αγώνα τρεξίματος, mountain bike, downhill, ski – snowboard, canyoning, αναρρίχησης, kayak- rafting, enduro κ.α, μπορούμε να φτιάξουμε έναν χάρτη με όλους τους σταθμούς υποστήριξης, τη μηκοτομή της διαδρομής, τις ειδικές διαδρομές, τις θέσεις θέασης και τις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις της ευρύτερης περιοχής.

Ιδιώτες

Δημιουργούμε έναν χάρτη έντυπο, ηλεκτρονικό, διαδικτυακό για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης ή διοργάνωσης, στον οποίο εμφανίζονται οι πληροφορίες που επιθυμείτε. Μπορείτε να τον τοποθετήσετε στην ιστοσελίδα ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε οι επισκέπτες να σας βρίσκουν ευκολότερα.

Ένας έντυπος ή ψηφιακός χάρτης προσαρμοσμένος στις δικές σας ανάγκες!

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ & ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ

Το σύγχρονο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης κατευθύνεται προς την ανάδειξη του πολιτισμικού και φυσικού πλούτου κάθε περιοχής.

Η δημιουργία ενός δικτύου μονοπατιών  μπορεί να εξυπηρετήσει την παραπάνω ανάγκη στοχεύοντας στην αειφόρο ανάπτυξη.

Αναλαμβάνουμε τη σύνταξη μελέτης αποκατάστασης & σήμανσης περιηγητικών διαδρομών. Οι παραπάνω διαδικασίες υλοποιούνται βάσει ευρωπαϊκών προδιαγραφών, καθώς η ομάδα μας είναι πιστοποιημένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση Πεζοπορίας (European Ramblers Association).

Αποκατάσταση & σηματοδότηση περιηγητικών διαδρομών